You are on the website for customers from Netherlands. To calculate prices and use the shopping cart, please go to the website for customers from United States. Go to usa.living4media.com
View across grey blanket on bed to white cabinet next to doorway with wooden steps and classic black Hang-It-All coat rack

View across grey blanket on bed to white cabinet next to doorway with wooden steps and classic black Hang-It-All coat rack

Image ID: 11449514
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Marder, Holly
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Soest, NL
Print size: approx. 28.9 × 43.35 cm at 300 dpi
ideal for prints up to DIN A4

Prices for this image

starting at €50
commercial
(electronic, indoor & outdoor, print, social media etc.)
starting at €80
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at €40
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Series Icon This image is part of a series

Search for similar images

Bag Bed Bedroom Bedrooms Bedspread black Black black- Blackish Blackness Blogger Cabinet Charles and Ray Eames Classic Closeup Close-Up Contemporary Designer Classics diagonal perspective Door Way Dress Feminine Frock Gown Indoors inside Inside Interior Interior Decoration Interior Design Look No One Nobody No-One Passage Passageway Pocket Reduced Scandinavia Series Split level Timber Staircase Wall Mirror Wall Mirrors Wardrobe White Whiteness Wooden Beam Ceiling Wooden Staircase Wooden Stairs Wooden step

This image is part of a feature

Scandinavian Inspiration

11449489 | © living4media / Marder, Holly | 42 images

Restored 1930s house in The Netherlands

Creating a home that reflected their laid back, nature-inspired style started with a lot of white paint. The living room features a mix of industrial and Scandinavian finds, from vintage to designer pieces, while maintaining the natural aesthetic the couple wanted to give the space more style using wood and natural products.
Show feature

More pictures from this photographer

;